Ulusal Kanal ve Aydınlık’tan Açıklama

ULUSAL KANAL VE AYDINLIK’TAN AÇIKLAMA

Ulusal Kanal Genel Yaynı Yönetmeni Turan Özlü bir basın açıklaması yaparak, Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım ve Ulusal Kanal İstihbarat Şefi Ufuk Akkaya’nın tutuklanmasına tepki gösterdi. Özlü, tutuklamaların esas nedeninin Erdoğan’a ait telefon görüşmelerinin Ulusal Kanal ve Aydınlık Dergisi’nde yayınlanması olduğunu belirtti. AKP’nin ilk açılımının medya açılımı olduğunu söyleyen Özlü, “Ulusal Kanal ve Aydınlık, gerçekleri yılmadan yayınladığı için hedef alınmaktadır. Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz bunun için Ergenekon’un merkezinde Ulusal Kanal ve İşçi Partisi var demişti. ” diye konuştu.

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Turan Özlü ve Aydınlık Dergisi İmtiyaz Sahibi Ruhsar Şenoğlu bir basın açıklaması yaparak, Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım ve Ulusal Kanal İstihbarat Şefi Ufuk Akkaya’nın tutuklanmasına tepki gösterdi.

Özlü, Yıldırım ve Akkaya’nın tutuklanmasına gerekçe olarak gösterilen belgelerin bütün gazetecilerde ve Ergenekon Davası dosyasında bulunduğunu belirtti.

Özlü tutuklamaların esas nedeninin Tayyip Erdoğan’ın telefon görüşmelerinin Ulusal Kanal ve Aydınlık’ta yayınlanması olduğunu kaydetti.

Turan Özlü, Tayyip Erdoğanların Deniz Feneri gibi birçok yolsuzluklarla zenginleştiğini ve halkın fakirleştiğini hatırlatarak, “Aydınlık ve Ulusal Kanal görevini yapmaya devam edecek” dedi.

Özlü, AKP’nin ilk açılımının medya açılımı olduğunu ifade ederek basına yönelik saldırılara sessiz kalan basın örgütlerini eleştirdi.

Ulusal Kanal

DENİZ YILDIRIM VE UFUK AKKAYA NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Yorum yapın yada içinizi dökün rahatlayın...